Skip to content

Workshopok


Szórakoztató főzőműhelyeink pont az Ön számára megfelelőek, ha új impulzusokra van szüksége a gyors és egészséges ételekhez, amelyeket közvetlenül és egyszerűen elkészíthet az irodában.

Receptjeink biztosan inspirálni fogják Önt és alkalmazottait, és megfelelő motivációt nyújtanak az egészséges táplálkozás témakörében.

FŐZŐMŰHELYEK

Online Workshop

Online workshopjainkat és digitális szemináriumainkat dinamikusan tervezzük és vonzó virtuális vizuális segédeszközökkel látjuk el. A könnyen érthető tartalom mellett hosszú távú motivációt nyújtanak az egészséges táplálkozáshoz vezető úton.

Egyetlen résztvevő sem marad le – mindig figyelünk az egyéni tapasztalati és tudásszintre, de az általunk közvetített digitális tartalom átláthatóságára és érthetőségére is.

Emellett mindig ott kapcsolódhatnak be az Ön munkatársai online, ahol éppen tartanak, és elkísérjük őket a – talán eddig nem is ismert – céljaikhoz.

Műhelyeink dinamikusan vannak kialakítva és vonzó vizuális eszközökkel vannak felszerelve. A könnyen érthető tartalom mellett ez biztosítja a hosszú távú motivációt az egészséges táplálkozáshoz vezető úton.

Egyetlen résztvevő sem marad le – mindig figyelünk az egyéni tapasztalati és tudásszintre, de a közvetített tartalom átláthatóságára és érthetőségére is.

 

Személyes Workshop