Skip to content

Éttermeknek

Marketing eszközök a Vendéglátásban

Talán senki nem emlékszik ilyen nehéz időszakra  vendéglátás életében, mint ami az elmúlt időszakban történt. Az tudott talpon maradni és tovább haladni, aki képes volt megújulni. Új szolgáltatásokra volt szükség, mint a házhozszállítás, vagy új kapcsolattartási módszereket kellett kidolgozni. 

Ezen dolgoztunk mi is.

A tradicionális marketing mellett az digitális marketing még nagyobb szerepet kapott a vendéglátásban a lojális vendégek megtartása érdekében és új kapcsolatfelvételi és kapcsolgattatási módszerekre is szükség lett. 

2022-ben egy szerződött dietetikus segítségével elkészített menü vagy a tápanyag információ megjelenítése az étlapon ugyanolyan jó ötlet lehet, mint törekedni a jó pozíció elérésére a Google keresésben vagy megjelenni egy sokak által látogatott online katalógusban.  

Legyen a Ti éttermetek a legtrendibb 2022-ben!

Éttermi trendek

Szeretnéd követni a legfrissebb (akár külföldi) trendeket és minden oldalról kielégíteni a vendégek igényeit?

Éttermi dietetikus

Gondoltál már arra, hogy szívesen meghallgatnád egy táplálkozási szakértő hozzáértő véleményt arról, hogy mennyire egészségesek a felszolgált ételek?

Új menü

Új menü bevezetése előtt kíváncsi lennél, hogy a felszolgálni tervezett ételek mennyire egészségesek vagy akaratlanul is egészségtelenek?

Tápanyagok

Szeretnéd, ha vendégei részletes tájékoztatást kapnának az ételekben található tápanyagokról?

Ugyanúgy, mégis egészségesebben

Szeretnéd, ha valaki segítene abban, hogy minimális változtatásokkal, a sajátos stílus és a finom ízek megtartása mellett javítsa étterme receptjeit?

Tudatos fogyasztók

Szeretnéd a tudatosan választó vendégeidet is meglepni egy új, apró extra szolgáltatással?

Minden szolgáltatásunk elérhető magyar, német és angol nyelven

Egészség és Fenntarthatóság

Nutriception új speciális szolgáltatásokkal és friss ötletekkel áll az éttermek rendelkezésére:

Éttermi dietetikus szolgáltatás

Profit és forgalomnövekedés minimális ráfordítással

Éttermi dietetikus szolgáltatásokat igénybe vevő éttermek képesek tartósan növelni azon vendégeik számát, akiknek fontos a minőség, ezáltal jelentős mértében nő a forgalmuk. Ezek a vendégek rendszeresebben rendelnek és hűségesek maradnak, mert látják, hogy az étterem nem csak a profitra, hanem a vendégek egészségére is figyel.  

Időt és pénzt spórolsz egy külső szakember megbízásával

Nem szükséges állandóan alkalmaznod egy szakembert, mégis élvezheted, hogy ott vagyunk a háttérben. Akár csak egyszeri konzultációról van szó velünk, akár rendszeresen vennéd igénybe tanácsadói támogatásunkat, biztos lehetsz benne, hogy a tudatos vendégeid értékelik majd a fejlesztéseket. 

Megosztjuk a tapasztalatainkat

Mivel több étteremmel (és egyéb élelmiszaripari céggel) dolgozunk, a megfelelő diszkréció megtartása mellett,  megosztjuk a tapasztalatainkat.

Tanulunk egymástól.

Részletes tápértékinformáció az étlapon szereplő minden ételre és italra vonatkozóan, beleértve egy lehetséges heti étlapot is, ha szükséges

***

Alternatív összetevők az egészségesebb és fenntarthatóbb menükért

***

 Receptek, hozzávalók és egyéb ötletek vagy javaslatok.

***

Könnyen megvalósítható adaptációkhoz egy teljes körűen képzett, diplomás táplálkozástudományi szakember együttműködését ajánljuk. 

***

Saját éttermi dietetikus

***

Magyar, német és angol nyelvű szolgáltatás (A beszélt és az írott nyelvben is)

 

Kapcsolat

További információért, ingyenes ajánlatért, kérjük, lépj velünk kapcsolatba