Skip to content
Nutriception consultancy

Rólunk

Sok éves tapasztalatunk az értékesítésben és egyéni vállalkozások indítása ráébresztett minket arra, hogy ez a piac más típusú, néha alternatív marketing stratégiát  igényel. A nagy vállalatok kiváltsága, hogy  alkalmazni tudnak egy szakembert erre, a közepes vállalkozások kihelyeznek bizonyos tevékenységeket, de kisvállalkozásoknak is szükségük van arra, hogy ilyen fajta támogatást kapjanak. 

A kisvállalkozások nem azonos eséllyel indulnak a piacon. Kisebb tőkével, kevesebb emberi erőforrással kell ugyanazt a vásárlói kört fogyasztókká tenni. 

Nekik a rugalmasságuk és egyediségük a fegyverük, amivel gyorsabban reagálnak a változásokra vagy az egyéni igényekre. Ők kreatív módon meg is tudják szólítani a célpiacukat, de néha jól jönne nekik is egy kis támogatás. 

Mi, a Nutriception Consultancy munkatársai arra vagyunk hivatottak, hogy ebben segítsük őket. 

Szakértelmünkkel, tapasztalatainkkal és kapcsolatrendszerünkkel támogatjuk ügyfeleinket, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást tudják nyújtani a partnereiknek és arra fokuszáljanak, amivel a legjobban szeretnének foglalkozni:

A saját vevőkörük kiszolgálásával.

Hozd ki magadból és a vállakozásodból is a maximumot! Ne félj az újtól és a változástól. Ha van egy jó rendszered, ami segít, előbb-utóbb az összes hasonló szituációban kényelmesen fogod érezni magad.

Szolgáltatásaink

Marketing Tanácsadás

Üzleti coaching, mentorálás

Oktatási anyagok előkészítése

Kreatív anyagok

Digitális termékek készítése

Oktatás

PR

Szakértői vélemények írása

Czekó Mónika

Monika Czeko Marketing coach

Emberi Erőforrás Menedzsment (HR)
Szent István Egyetem Gödöllő, Magyarország

Táplálkozási tanácsadó
Felsőfokú akkreditált képzés, CPD London, GB

Rendezvényszervező
ELC London, GB

Már a középiskolás koromban rájöttem, hogy képes vagyok motiválni az embereket, és arra ösztönözni őket, hogy más szemszögből lássák magukat. Képes voltam arra, hogy megmutassam nekik, hogy a nagy egészet lássák és azt is hogy ez milyen részletekből áll össze.

Mindig érdekeltek az emberek, szeretek velük dolgozni és időt tölteni. Fontos számomra az egyén, csak úgy, mint a szociális interakció. Humánerőforrás-menedzsmentet tanultam, és alapdiplomát szereztem. Egy multinacionális vállalatnál dolgozva coach és tréner képzéseken vettem részt, ahol sokat tanultam.

Ezen kívül folyamatosan képzem magam a vállakozásfejlesztés, a motiváció és egyéb humán tudományok területén.

Munkám során elsődleges célom, hogy sokéves gyakorlati tudást és tapasztalatot adjak át ügyfeleimnek, hogy a legjobb készségeket hozzuk felszínre, amikor célokat tüzünk ki számukra.
Több mint egy évtizedet töltöttem Ausztráliában és egy további évet Angliában, ahol az oktatásszervezéssel, vállalkozások beindításával és marketinggel foglalkoztam.

Koczor Krisztián Márk

Koczor Krisztian Mark

Diplomás (MA) Oecotrophologist

Giesseni Egyetem

Táplálkozástudományok és Élelmiszeripar

A Nutriception Intézet alapítója és tulajdonosa

Koczor Krisztián Márk 2007 óta szabadúszó táplálkozási terapeutaként dolgozik saját és független praxisában Düsseldorfban, szorosan együttműködve orvosokkal és más terapeutákkal. Ezen túlmenően, mint a VDOe minősített táplálkozási szakembere és a ZPP minősített megelőzési szakembere.

Nutriception Académia néven saját továbbképző intézetet működtet, ahol különböző oktatási feladatokat lát el dietetikusok és leendő táplálkozási szakemberek számára, csakúgy, mint laikusok számára céges rendezvények keretein belül. 

Krisztián cégén keresztül láthatóvá válik, hogy egy-egy passzív jövedelemforrás miként alakítható ki, hogyan készítsünk érdekes és magával ragadó tanfolyamokat és ő lesz az aki szakmailag segít a hiteles oktatási anyagok elkészítésében.