Skip to content

Tanfolyamok magánembereknek, csoportoknak

Egy online oktatási program vagy csoportos coaching csomag nagyszerű módja annak, hogy a hasonló problémákkal küzdő emberek gondjait egyszerre oldjuk meg. Az egyéni beszélgetés helyett csoportokban dolgozol az emberekkel. Olyan, mint egy személyi edző, aki csoportos pilatest is tart. Akik részt vesznek az előadáson, magukkal fogják vinni, amire szükségük van belőle, esetleg még motiváljak is egymást és az egészben a legjobb számukra, hogy osztoznak a költségeden, hiszen privát terápia helyett többen fizetnek az idődért.

Személyes (offline) tanfolyamok

Ez a fajta találkozás a hallgatókkal kittűnő módja, hogy azokkal az emberekkel lépj kapcsolatba, akiknek új a szolgáltatásod. Kisebb csoportot alkotó, hasonló érdeklődésű emberek könnyen alkotnak közösséget. Ők szívesen fognak találkozni egymással, hiszen ha szembesülnek vele, hogy nincsenek egyedül, az sokkal inspirálóbb lehet számukra, még akkor is, ha nem egy igazi problémát kell megoldani, csupán preventív jellegű továbbképzésről van szó.

Csoportos coaching

Vegyünk egy 6-10 fős csoportot, akik mindannyian ugyanazzal a problémával küzdenek. Előre felvett videókkal vagy képzési anyagokkal rendelkezel, és havonta kétszer találkozol csoportként. Ez a fajta program hatalmas eredményeket ér el, és a résztvevőid izgatottan osztják meg a fejlődésüket a közösségi médiában, ami segít neked, hogy a következő alkalommal megtöltsd a programodat!

Webinar vagy online tanfolyam

Egy másik módja annak, hogy online oktatást kínálj, egy fizetős webinar-sorozat. Ez hasonló a csoportos coaching programhoz, de kihagyja azt az időt, amit a csoporttal való találkozással töltenél. Több időd marad az egyéni ügyfeleid kiszolgálására, és ez egyben már egy következő lépcsőfok, hogy ez a passzív jövedelemforrás dolgozzon neked.

Ezen oktatási formák bármelyikét felajánlhatod a magánügyfeleid/vendégek/páciensek számára is a már nyújtott szolgáltatásának bővítéseként is. Ők dupla értéket kapnak, miközben Te csak feleannyi időt fordítasz rá. Mindenki jól jár.

Piacot kutatunk és ötletet adunk, hogy a Te területeden milyen tanfolyamokra van igény. Segítünk megtervezni és a kivitelezésben is számíthatsz ránk. Segítünk elindulni az úton, hogy a vállalkozásod a következő szintre léphessen.