Skip to content

Előadások, oktatási anyagok

Egyéni tanácsadóként, a megelőzésre fektetve a hangsúlyt szeretnénk minél szélesebb réteg számára elérhetővé tenni a tudásunkat, tapasztalatainkat és szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna az üzenetünk. Tanfolyamokkal, előadásokkal lehet egyszerre több résztvevőhöz lehet eljuttatni azt a tudatot, hogy  egészséges táplálkozással sokat tehetünk magunkért. 

Egyéni, csoportos vagy céges formában, elméletben vagy gyakorlatban is átadhatjuk mindazt amivel könnyebben, lelkiismeret-furdalás nélkül élvezhetjük az étkezéseinket. 

Csak ha az előadások inspirálóak, informatívak és szórakoztatóak, akkor maradnak meg sokáig az emlékezetben, és így elősegítik a hallgatóság egyéni egészségtudatos fejlődését.

Pontosan ez a célunk szakmailag, és ezért értékes lehetőség a Te számodra is. Számtalan tanfolyamot, online konzultációt, workshop-ot tartottunk már, aminek a tapasztalatait szívesen megosztjuk veled.  Vedd fel velünk a kapcsolatot, és szívesen bemutatjuk a lehetséges témák széles választékát.

Téma kiválasztásán túl, segítünk a technikai kivitelezésben, a prezentáció vagy kreatív anyag elkészítésében, vagy a rendezvények megszervezésében. 

Íme néhány a lehetséges kategóriák közül:

 

Foglalkozás-egészségügyi koncepciók 

Táplálkozási konzultációs órák

Akció- és egészségnapok

Megelőző egészségügyi projektek

Tanfolyamok

Előadások

Szemináriumok

Workshopok

Tudatos fogyasztói oktatás

Képzések

A munkavállalók táplálkozásával és egészségével kapcsolatos események

Személyes coaching szakemberek és vezetők számára

Oktatási tevékenységek  szakemberek számára

Táplálkozási szolgáltatások