Skip to content

Arculattervezés és a személyes márka kialakítása

Mi a márka?

A személyes márkád a rólad kialakított kép. Ez az, amit képviselsz. Az egyedi képességeid, tapasztalataid, történeteid, személyiséged, és az arculatod és hogy mindezeket hitelesen mutatod be a közönségednek.

Miért van szükség személyes a márkád felépítésére?

A személyes márkaépítés lehetővé teszi, hogy kitűnj a versenytársak közül. A versenytársak nem tudják azt nyújtani, amit Te. Egyszerűen nem rendelkeznek azzal, amit Te kínálsz. Egyedi vagy, saját tapasztalatokkal, erősségekkel, meggyőződésekkel, perspektívákkal, készségekkel és meglátásokkal rendelkezel, amelyek megkülönböztetnek mindenki mástól. Személyes márkád kiépítése lehetővé teszi, hogy kiemelje erősségeidet.

A személyes márkaépítés lehetővé teszi, hogy prémium árat számíts fel. Mivel egyedülálló értéket képviselsz – olyat, amelyet senki más nem kínál- ha erős személyes márkát hozol létre, magasabb árat számíthatsz fel termékeidért és szolgáltatásaidért, mert azok kizárólag nálad találhatók meg.

A személyes márkaépítés kiemeli a  szakértelmedet. A márkaépítés jelentős része a világgal megosztott tartalmakból áll. Minél értékesebb a tartalom, amit megosztasz, annál inkább bizonyítja, hogy olyan szakértő vagy, akiben meg lehet bízni. Minden egyes megosztott tartalom szakértelmedet mutatja szakterületeden. Minél inkább megmutatja, hogy szakértő vagy, annál többen fognak megbízni benned.