Skip to content
  • Készen állsz arra, hogy olyan új munkát találj, amelyet jobban élvezel, és ahová minden nap örömmel mész be? 
  • Valamikor régen belecsöppentél a jelenlegi állásodba, de továbbra sem érzed azt a hivatásodnak?
  • A jelenlegi karrieredből most olyan felé szeretnél elmozdulni, amit nagyobb szenvedéllyel tudsz végezni, több örömet okoz vagy egyszerűen csak  értelmesebbnek tűnik? 
  • Eleged van az alkalmazotti életből, és szeretnéd a saját dolgod csinálni, de nem tudod, mit tegyél és hogyan kezdj hozzá?

Miben segít a karrier coach?

Vannak, akik azért keresik a karrier coach segítségét, mert megrekedtek egy olyan állásban, amely nem ad értelmet vagy célt az életüknek, míg másoknak kihívást jelent a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtése. Néhányan  pontosan tudják, hogy mit szeretnének kezdeni az életükkel, de segítségre van szükségük az ehhez vezető terv megtalálásához és végrehajtásához, míg mások egyértelmű hivatás nélkül sínylődnek az életben. A karrier coaching segít az embereknek ezekben a kérdésekben tisztábban látni és kívülállóként szemlélni önmagukat. 

Területek, ahol segíteni tudunk:

  • Karrierfeltárás
  • Interjúkészségek és önbizalomépítés
  • Kreatív álláskeresési stratégiák
  • Önéletrajz és kísérőlevél írása (angol és német nyelven is)
  • Karrier-, személyiség- és erősségfelmérés
  • Személyes marketing és márkaépítés

 

Ha többet szeretne megtudni a karrier coachingról, az alábbiakban igyekeztünk minden kérdésére választ adni.

Milyen előnyei vannak, ha karrier coach támogat minket?

A coach-csal való munka biztosítja az előrelépéshez szükséges támogatást. A coach nem ítélkező útmutatást nyújt, de nem ítélkezik. Képes a dolgokat magasból látni és láttatni, ezzel más perspektívákat és lehetőségeket nyílnak meg. Segít azonosítani, hol rekedt meg a fejlődés, milyen akadályok állnak az álmok megvalósítása útján. A coach megvilágítja az utat ahhoz, amit valóban a céljainkhoz vezet.

A rendszeres coaching-találkozók alkalmával (telefonon vagy személyesen), és segítünk kidolgozni egy tervet a karriercélok eléréséhez.

A munkakeresés frusztráló, bosszantó és demoralizáló lehet, és néha még azt is nehéz lehet tudni, hol kezdjük el. A rendszeres coaching találkozók struktúrát és stabilitást kölcsönöznek a karrierváltásnak. A karrier coach az Ön egyéni igényeihez igazítja a programot, és ott találkozik Önnel, ahol éppen van, akár karrierje válaszútján, akár álláskereső üzemmódban van.

A karrier coach segít Önnek abban, hogy értékeinek, érdeklődési körének, tehetségének és szenvedélyének azonosításával arra összpontosítson, hogy mit szeretne valójában csinálni, és hol szeretné ezt csinálni. Segít felfedezni, hogy mi az, ami igazán fontos Önnek, és hogy ez hogyan kapcsolódik az ideális karrier megtalálásához.

A karrier coach biztosítja a szükséges extra energiát ahhoz, hogy Ön sokkal gyorsabban elérje és túlszárnyalja céljait, mint ahogyan azt egyedül tenné.

Ha valakinek nincs munkája, hiányozhat az önbizalma, és elhomályosulhat a sikeres munkakeresés perspektívája. A karrier coach új perspektívát nyújthat az értelmes munka megtalálása során felmerülő kihívások és lehetőségek tekintetében, valamint jobban tudatosíthatja erősségeit, eredményeit, egyedi értéket képviselő ajánlatát és a saját személyes márkádat.

Saját értékeinek tudatosításában, az erősségek feltárásában és fejlesztésében a Soft Skills Programunk segít