Skip to content
  • Készen állsz arra, hogy olyan tevékenységbe kezdj, amit jobban élvezel és amivel minden napot motíváltan kezdenél?  
  • Valamikor régen belecsöppentél a jelenlegi munkádba, de továbbra sem érzed a hivatásodnak?  
  • Eleged van az alkalmazotti életből, és szeretnéd a saját álmod megvalósítani, de nem tudod, mit tegyél, vagy hogyan kezdj hozzá?

Miben segítünk ?

Vannak, akik azért keresik a coach segítségét, mert megrekedtek egy olyan állásban, amely nem ad értelmet vagy célt az életüknek, míg másoknak kihívást jelent a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtése. Néhányan  pontosan tudják, hogy mit szeretnének kezdeni az életükkel, de segítségre van szükségük az ehhez vezető terv megtalálásához és végrehajtásához, míg másoknak csak egy kis motívációra vagy iránymutatásra van szükségük.  Nekik mind a segítségükre lehet egy coach vagy egy mentor, hogy ezekben a kérdésekben tisztábban lássanak és képesek legyenek kívülállóként szemlélni önmagukat. 

Területek, ahol segíteni tudunk:

Kezdeti lépések meghatározása, utánkövetés

Marketing stratégia kidolgozása

Személyes marketing és márkaépítés

Célpiac meghatározása

Új perspektíva, fejlődés, fejlesztés

Szolgáltatás meghatározása

Passzív jövedelemforrások meghatározása és kidolgozása

Ha többet szeretnél megtudni a coachingról, keress minket és megnézzük, hogy neked, személyreszabottan miben tudunk segíteni. 

Milyen előnyei vannak, ha egy coach támogat minket?

A coach-csal való munka biztosítja az előrelépéshez szükséges támogatást. A coach útmutatást nyújt, de nem ítélkezik. Képes a dolgokat magasból látni és láttatni, ezzel más perspektívákat és lehetőségeket nyílnak meg. Segít azonosítani, hol rekedt meg a fejlődés, milyen akadályok állnak az álmok megvalósítása útján. A coach megvilágítja a céljainkhoz vezető az utat. 

A rendszeres coaching-találkozók alkalmával (telefonon vagy személyesen) segítünk kidolgozni egy tervet az üzleti célok eléréséhez.

A rendszeres coaching találkozók struktúrát és stabilitást kölcsönöznek a váltásnak. A coach az egyéni igényeidhez igazítja a programot, és ott találkozik Veled, ahol éppen van, akár válaszúton, akár csak egy kicsit csendesebb üzemmódban van a vállakozása. 

Vállalkozást támogató ötleteinkkel segítünk abban, hogy értékeidnek és, érdeklődési körödnek, tehetségednek és szenvedélyednek azonosításával arra összpontosíts, hogy mit szeretnél valójában csinálni és megvilágítjuk, hogy ez hogyan kapcsolódik a vállalkozás küldetésének megvalósításához. 

Egy coach biztosítja a szükséges extra energiát ahhoz, hogy Ön sokkal gyorsabban elérje és túlszárnyalja céljait, mint ahogyan azt egyedül tenné.

Ha megrekedt a vállalkozás, vagy nincs munkád, hiányozhat az önbizalmad, ennek következtében a vállalkozás fejlesztést egy kényszer és nem egy pozitív előrelépési lehetőség motiválja.  A coaching új perspektívát nyújthat, valamint jobban tudatosíthatja az erősségeid, eredményeid, egyedi értékeid és saját személyes márkájád.

Saját értékeidnek tudatosításában, az erősségek feltárásában és fejlesztésében a Soft Skills Programunk segít.